Премахни рекламата
Форум   Новини oт екипа на Djagi.com   Kупуване на чипове през мобилната версия

Kупуване на чипове през мобилната версия

admin 19 март 2021

Уважаеми потребители,

Kупуването на чипове през мобилната версия вече е възможно. Моля да ни уведомите ако имате проблеми.

Екипът на djagi.com Ви пожелава приятна игра!


_Pavel1990_ 19 март 2021

За България ли се отнася се.

iron_s 19 март 2021

И аз имам въпрос към вас - а освен купуването на чипове през мобилна версия, възможно ли е и да ни подарите чипове. И ще ви отговоря -не е лакомия , а справедливост тъй като най- безцеремонно ме обрахте като мишка и най- нагло отричате за това. И ако сте чели всички коментари, май не съм само аз, как ви се струва това и не е нуждо Модовете ви да отричат, защото истината ще ви изкара очите, а вие са правите на слепоци. Дано сега благоволите да ми отговорите, че до сега НЕЕЕЕЕ.

DARI989 19 март 2021

Колкото и да ми триете коментарите няма да ми затворите устата, нито моята, нито на всички останали мислещи като мен. Що не вземете да си съберете лизачите и това да Ви е сайта. Нали много приказвахте ,че ще има прозрачност, развитие и промяна, защо тогава вървите по стария утъпкан път. Да не би случайно новия собственик, да е пак стария с нов мандат, а новите модератори- старите ,но с нови профили. емотикона А относно купуването на чипове имам един въпрос - тези чипове за игри ли ще са или за моето предложение за видео-секс чата ??????

mmmanhoef 19 март 2021

При толкова измами в игрите,при толкова лизачи/медератори/,никога не бих ви дал пари.Сега е ред и на Диана/играещата белот на скайп/да я махнете.Успех. емотикона

admin 19 март 2021

_Pavel1990_,

Активно е за всички

admin 19 март 2021

iron_s,

Моля изпратете емайл до contact@djagi.com с проблема, който имате. От написаното по-горе не става ясно какъв е.

Благодаря!

admin 19 март 2021

DARI989,

Трием или местим коментари, които не са по темата. От написаното от Вас по-горе не става всъщност ясно какъв е проблема? Моля изпратете емайл до contact@djagi.com с повече детайли.
Всичко е така както сме го обявили и Ви уверявам, че няма никаква задкулисна игра. Както всички знаем, скритите неща рано ли късно излизат наяве.

admin 19 март 2021

mmmanhoef,

За съжалаление опитите за измама се правят от част от Вас - потребителите. Ние правим всичко възможно да ограничим тези опити и да премахнем злоупотребяващите.

Моля пишете само по темата!!!!

AUDI731 21 март 2021

,по често дасе пускат промоция за чипове

12rozizateb 21 март 2021

Браво, наистина нещо ново.

Трябва да си логнат за да можеш да публикуваш
  Всички категории: 22 Теми: 801 Мнения: 21090
Премахни рекламата